Menyang kontèn

kalot

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kalot Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺꦴ (lo)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) tansah sangsara


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kalot, makna kalot, definisi kalot, tegese kalot, tegesipun kalot

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.