kalot

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalot Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺꦴ (lo)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) tansah sangsara
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kalot, makna kalot, definisi kalot, tegese kalot, tegesipun kalot

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.