kalpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalpa Aksara Jawa: (ka)ꦭ꧀ (l) (pa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak jaman.









Kata kunci/keywords: arti kalpa, makna kalpa, definisi kalpa, tegese kalpa, tegesipun kalpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org