kalpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kalpa Aksara Jawa: ꦏꦭ꧀ꦥ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak jaman.









Kata kunci/keywords: arti kalpa, makna kalpa, definisi kalpa, tegese kalpa, tegesipun kalpaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org