kalpika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalpika Aksara Jawa: (ka)ꦭ꧀ (l)ꦥꦶ (pi) (ka)
Lingga:

  1. (Kw) ali-ali.









Kata kunci/keywords: arti kalpika, makna kalpika, definisi kalpika, tegese kalpika, tegesipun kalpika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org