kama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kama (Snk) (Kw)

  1. katrêsnan, pêpenginan marang cumbana;
  2. wijining wong lanang.








Kata kunci/keywords: arti kama, makna kama, definisi kama, tegese kama, tegesipun kama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org