kama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kama (Snk) (Kw)

  1. katrêsnan, pêpenginan marang cumbana;
  2. wijining wong lanang.








Kata kunci/keywords: arti kama, makna kama, definisi kama, tegese kama, tegesipun kama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.