kamari

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kamari Aksara Jawa: (ka) (ma)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak rêmbulan.








Kata kunci/keywords: arti kamari, makna kamari, definisi kamari, tegese kamari, tegesipun kamari

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.