kamari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kamari Aksara Jawa: ꦏꦩꦫꦶ
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak rêmbulan.









Kata kunci/keywords: arti kamari, makna kamari, definisi kamari, tegese kamari, tegesipun kamari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org