kamari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kamari Aksara Jawa: ꦏꦩꦫꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) ak rêmbulan.









Kata kunci/keywords: arti kamari, makna kamari, definisi kamari, tegese kamari, tegesipun kamariBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org