kamat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kamat Aksara Jawa: (ka) (ma)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) pêpujian bêbukaning sêmbahyang (Islam).









Kata kunci/keywords: arti kamat, makna kamat, definisi kamat, tegese kamat, tegesipun kamat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.