kambala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kambala Aksara Jawa: (ka)ꦩ꧀ (m) (ba) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak bakal kang digawe wulu wêdhus.









Kata kunci/keywords: arti kambala, makna kambala, definisi kambala, tegese kambala, tegesipun kambala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org