kambe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kambe Aksara Jawa: (ka)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ (be)
Lingga:

  1. (Kw) ak ambèn, lincak.









Kata kunci/keywords: arti kambe, makna kambe, definisi kambe, tegese kambe, tegesipun kambe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org