kambing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kambing Aksara Jawa: (ka)ꦩ꧀ (m)ꦧꦶ (bi) (ng)
Lingga:

  1. êngg pc wêdhus.








Kata kunci/keywords: arti kambing, makna kambing, definisi kambing, tegese kambing, tegesipun kambing

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.