kambing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kambing Aksara Jawa: ꦏꦩ꧀ꦧꦶꦁ
Lingga:

  1. êngg pc wêdhus.









Kata kunci/keywords: arti kambing, makna kambing, definisi kambing, tegese kambing, tegesipun kambingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kambing&oldid=52875"