kambing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kambing Aksara Jawa: ꦏꦩ꧀ꦧꦶꦁ
Lingga:

  1. êngg pc wêdhus.









Kata kunci/keywords: arti kambing, makna kambing, definisi kambing, tegese kambing, tegesipun kambingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org