kami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kami Aksara Jawa: ꦏꦩꦶ
Lingga:

  1. (Kw) aku kabèh.









Kata kunci/keywords: arti kami, makna kami, definisi kami, tegese kami, tegesipun kamiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org