kami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kami Aksara Jawa: (ka)ꦩꦶ (mi)
Lingga:

  1. (Kw) aku kabèh.









Kata kunci/keywords: arti kami, makna kami, definisi kami, tegese kami, tegesipun kami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.