Menyang kontèn

kami

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kami Aksara Jawa: (ka)ꦩꦶ (mi)

  1. (Kw) aku kabèh.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kami, makna kami, definisi kami, tegese kami, tegesipun kami

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.