kampêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kampêr Aksara Jawa: (ka)ꦩ꧀ (m)ꦥꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kapur barus.








Kata kunci/keywords: arti kampêr, makna kampêr, definisi kampêr, tegese kampêr, tegesipun kampêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.