kampil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kampil
Lingga:

  1. krama/ngoko kanthong cilik kang digawe mendhong dianggo wadhah dhuwit;
  2. êngg
krama
Krama kampil
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bantal.








Kata kunci/keywords: arti kampil, makna kampil, definisi kampil, tegese kampil, tegesipun kampil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.