kampiyun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kampiyun (Wl) krama/ngoko

  1. kang pinunjul dhewe (ing babagan olah raga, lsp);
  2. pc kang bêcik dhewe, pinunjul.








Kata kunci/keywords: arti kampiyun, makna kampiyun, definisi kampiyun, tegese kampiyun, tegesipun kampiyun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org