kampong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kampong Aksara Jawa: ꦏꦩ꧀ꦥꦺꦴꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg kampung.









Kata kunci/keywords: arti kampong, makna kampong, definisi kampong, tegese kampong, tegesipun kampongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org