kampong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kampong Aksara Jawa: (ka)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg kampung.








Kata kunci/keywords: arti kampong, makna kampong, definisi kampong, tegese kampong, tegesipun kampong

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.