kamuka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kamuka Aksara Jawa: (ka)ꦩꦸ (mu) (ka)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) sêngsêm.









Kata kunci/keywords: arti kamuka, makna kamuka, definisi kamuka, tegese kamuka, tegesipun kamuka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.