kana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kana Aksara Jawa: ꦏꦤ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kana
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh panggonan kang adoh









Kata kunci/keywords: arti kana, makna kana, definisi kana, tegese kana, tegesipun kana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org