kana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

kana (ka) (na)


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kana
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh panggonan kang adoh








Kata kunci/keywords: arti kana, makna kana, definisi kana, tegese kana, tegesipun kana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.