kana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kana Aksara Jawa: (ka) (na)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kana
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh panggonan kang adoh









Kata kunci/keywords: arti kana, makna kana, definisi kana, tegese kana, tegesipun kana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.