kanal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kanal Aksara Jawa: (ka) (na)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kali susukan (sidhatan).









Kata kunci/keywords: arti kanal, makna kanal, definisi kanal, tegese kanal, tegesipun kanal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org