kanan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kanan êngg krama/ngoko

  1. têngên;
  2. iring kang têngên (tmr. prau).








Kata kunci/keywords: arti kanan, makna kanan, definisi kanan, tegese kanan, tegesipun kanan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org