kanca

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Tembung aran

kanca (ka)ꦚ꧀ꦕ (nca)

krama/ngoko

  1. rowang, mitra (tunggal panggawean, sêdya lsp);
  2. êngg warganing pangrèh desa;
Tembung kriya

kanca

  1. kekancan


Fairytale down blue.png Tembung andhahan
  • dikancani
  • kekancan
  • kinancan
  • ngancani






Kata kunci/keywords: arti kanca, makna kanca, definisi kanca, tegese kanca, tegesipun kanca

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.