kandarpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kandarpa Aksara Jawa: (ka)ꦤ꧀ (n) (da) (r) (pa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak katrêsnan, sih, sêngsêm.









Kata kunci/keywords: arti kandarpa, makna kandarpa, definisi kandarpa, tegese kandarpa, tegesipun kandarpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org