kanin

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kanin Aksara Jawa: (ka)ꦤꦶ (ni)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) tatu, ketaton;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kanin, makna kanin, definisi kanin, tegese kanin, tegesipun kanin

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.