kanin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kanin Aksara Jawa: (ka)ꦤꦶ (ni)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) tatu, kêtaton;









Kata kunci/keywords: arti kanin, makna kanin, definisi kanin, tegese kanin, tegesipun kanin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org