kanoman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kanoman krama/ngoko ak

kanèman

krama
Krama kanoman
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. gêgolongan utawa kang kalêbu nomnoman;
  2. wêwêngkon utawa kang kagolong karèrèhaning Pangeran Pati;
  3. êngg wong-wong sing isih ênom
Kacocogna karo
  • nom.








Kata kunci/keywords: arti kanoman, makna kanoman, definisi kanoman, tegese kanoman, tegesipun kanoman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.