kante

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kante Aksara Jawa: ꦏꦤ꧀ꦠꦺ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama kante
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lawe.









Kata kunci/keywords: arti kante, makna kante, definisi kante, tegese kante, tegesipun kanteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org