kanthèn, kêkanthèn(-tangan)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kanthèn, kêkanthèn(-tangan) Aksara Jawa:
Lingga: (kanthèn)
krama/ngoko

  1. gêgandhèngan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kanthèn, kêkanthèn(-tangan), makna kanthèn, kêkanthèn(-tangan), definisi kanthèn, kêkanthèn(-tangan), tegese kanthèn, kêkanthèn(-tangan), tegesipun kanthèn, kêkanthèn(-tangan)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org