kantin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kantin Aksara Jawa: (ka)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kamar kasukan utawa minuman lsp (ing bètèng).









Kata kunci/keywords: arti kantin, makna kantin, definisi kantin, tegese kantin, tegesipun kantin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org