kantor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kantor
Lingga:(Wl) krama/ngoko

  1. omah (papan) dianggo ngurus babagan tulis-tulisan, pajêg lsp;
  2. meja panulisan nganggo slorokan;








Kata kunci/keywords: arti kantor, makna kantor, definisi kantor, tegese kantor, tegesipun kantor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org