kanyut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kanyut Aksara Jawa: (ka)ꦚꦸ (nyu)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) katut, kèli
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kanyut, makna kanyut, definisi kanyut, tegese kanyut, tegesipun kanyut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org