Menyang kontèn

kapala

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kapala (Snk) (Kw)

  1. endhas;
  2. lelurah, pangarep;
    Kacocogna karo kepala.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kapala, makna kapala, definisi kapala, tegese kapala, tegesipun kapala

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.