kapang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapang Aksara Jawa: (ka) (pa) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak padha ngadêg (linggih) mangun satêngah buwêngan;









Kata kunci/keywords: arti kapang, makna kapang, definisi kapang, tegese kapang, tegesipun kapang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org