kaparat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaparat Aksara Jawa: (ka) (pa) (ra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak kêparat.









Kata kunci/keywords: arti kaparat, makna kaparat, definisi kaparat, tegese kaparat, tegesipun kaparat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org