kapas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapas Aksara Jawa: (ka) (pa)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning wit kang wohe ngêtokake bangsaning kapuk.









Kata kunci/keywords: arti kapas, makna kapas, definisi kapas, tegese kapas, tegesipun kapas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org