kapiênêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapiênêng Aksara Jawa: (ka)ꦥꦶ (pi)ꦲꦼ ()ꦤꦼ () (ng)
Lingga:

  1. (Kw) mênêng bae.









Kata kunci/keywords: arti kapiênêng, makna kapiênêng, definisi kapiênêng, tegese kapiênêng, tegesipun kapiênêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.