kapinta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapinta Aksara Jawa: (ka)ꦥꦶ (pi)ꦤ꧀ (n) (ta)
Lingga:

  1. (Kw) sêdhih
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kapinta, makna kapinta, definisi kapinta, tegese kapinta, tegesipun kapinta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org