kapitan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kapitan (Wl) krama/ngoko ak

  1. araning pangkat panggêdhe saradhadhu;
  2. panggêdhe kapal
Kacocogna karo
  • kaptin.








Kata kunci/keywords: arti kapitan, makna kapitan, definisi kapitan, tegese kapitan, tegesipun kapitanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org