Menyang kontèn

kapitan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kapitan (Wl) krama/ngoko ak

  1. araning pangkat panggedhé saradhadhu;
  2. panggedhé kapal


Kacocogna karo

  • kaptin.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kapitan, makna kapitan, definisi kapitan, tegese kapitan, tegesipun kapitan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.