kapok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapok Aksara Jawa: (ka)ꦥꦺꦴ (po)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. wis ora wani utawa ora gêlêm nglakoni manèh









Kata kunci/keywords: arti kapok, makna kapok, definisi kapok, tegese kapok, tegesipun kapok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.