kapti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kapti Aksara Jawa: (ka)ꦥ꧀ (p)ꦠꦶ (ti)
Lingga:

  1. (Kw) karêp.









Kata kunci/keywords: arti kapti, makna kapti, definisi kapti, tegese kapti, tegesipun kapti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.