kapti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapti Aksara Jawa: (ka)ꦥ꧀ (p)ꦠꦶ (ti)
Lingga:

  1. (Kw) karêp.









Kata kunci/keywords: arti kapti, makna kapti, definisi kapti, tegese kapti, tegesipun kapti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org