kapu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapu Aksara Jawa: (ka)ꦥꦸ (pu)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak wulu (klika) kang pating jlêbut;









Kata kunci/keywords: arti kapu, makna kapu, definisi kapu, tegese kapu, tegesipun kapu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.