Menyang kontèn

kapuloan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kapuloan Aksara Jawa: (ka)ꦥꦸ (pu)ꦭꦺꦴ (lo) (ha)ꦤ꧀ (n)
krama/ngoko

  1. kaklumpukaning pulo-pulo.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kapuloan, makna kapuloan, definisi kapuloan, tegese kapuloan, tegesipun kapuloan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.