kaput

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaput Aksara Jawa: (ka)ꦥꦸ (pu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rêgêd marga padha thêthêl lsp.









Kata kunci/keywords: arti kaput, makna kaput, definisi kaput, tegese kaput, tegesipun kaput
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.