kaput

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kaput Aksara Jawa: ꦏꦥꦸꦠ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rêgêd marga padha thêthêl lsp.









Kata kunci/keywords: arti kaput, makna kaput, definisi kaput, tegese kaput, tegesipun kaput Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org