kapwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapwa Aksara Jawa: (ka)ꦥ꧀ (p) (wa)
Lingga:

  1. (Kw) kabèh, padha.









Kata kunci/keywords: arti kapwa, makna kapwa, definisi kapwa, tegese kapwa, tegesipun kapwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org