karabin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

karabin Aksara Jawa: (ka) (ra)ꦧꦶ (bi)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bedhil cilik.









Kata kunci/keywords: arti karabin, makna karabin, definisi karabin, tegese karabin, tegesipun karabin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.