Menyang kontèn

karampungan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

karampungan krama/ngoko

  1. br dirampungi;
  2. pc putusan, katetepan;
  3. pancasaning pangadilan


Kacocogna karo

  • rampung.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti karampungan, makna karampungan, definisi karampungan, tegese karampungan, tegesipun karampungan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.