karangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

karangan
Lingga: (karang)

  1. ak dironce;
  2. êngg ak têksiran, pangira;
  3. anggitan babagan layang, crita lsp.








Kata kunci/keywords: arti karangan, makna karangan, definisi karangan, tegese karangan, tegesipun karangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.