karas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

karas krama/ngoko

  1. êngg ak pomahan, pakarangan;
  2. (wong karas) êngg wong kang mung duwe pomahan (ing padesan);
  3. luwangan ing kuburan kang ditutupi glogor (blabag) kanggo nyèlèhake mayit kang dipêndhêm
Kacocogna karo
  • koras.








Kata kunci/keywords: arti karas, makna karas, definisi karas, tegese karas, tegesipun karas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org