kare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kare Aksara Jawa: ꦏꦫꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning olah-olahan.









Kata kunci/keywords: arti kare, makna kare, definisi kare, tegese kare, tegesipun kareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org