karma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

karma Aksara Jawa: (ka) (r) (ma)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tindak kang linakonan.









Kata kunci/keywords: arti karma, makna karma, definisi karma, tegese karma, tegesipun karma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org