karma

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

karma Aksara Jawa: ꦏꦂ (kar) (ma)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tindak kang linakonan.


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti karma, makna karma, definisi karma, tegese karma, tegesipun karma

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.