karsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

karsa ki

  1. arêp;
  2. karêp
Kacocogna karo
  • kêrsa.








Kata kunci/keywords: arti karsa, makna karsa, definisi karsa, tegese karsa, tegesipun karsa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org