kartika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kartika (Kw)

  1. lintang;
  2. mangsa kapat.








Kata kunci/keywords: arti kartika, makna kartika, definisi kartika, tegese kartika, tegesipun kartika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org