karut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

karut Aksara Jawa: (ka)ꦫꦸ (ru)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. jagung ênom;








Kata kunci/keywords: arti karut, makna karut, definisi karut, tegese karut, tegesipun karut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.