kasêngkêlan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasêngkêlan Aksara Jawa: (ka)ꦱꦼ () (ng)ꦏꦼ () (la)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kasêngkêlan, makna kasêngkêlan, definisi kasêngkêlan, tegese kasêngkêlan, tegesipun kasêngkêlan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org